Carlsson Blomstergrossisten AB startades år 1994 i Borås.
Sedan 2021 ingår vi i holländska Noviflora koncernen.
Vi har ca 2800 m2 stora, nyrenoverade lokaler med utställning och försäljning.

Vi har goda parkeringsmöjligheter som gör det lätt för dig att lasta. Härifrån utgår även våra försäljningsturer där vi i våra specialinredda lastbilar besöker våra kunder flera gånger i veckan.

Under de år vi varit verksamma har företaget haft en väldigt positiv utveckling.

Vi är ca 30 anställda som tillsammans har lång branscherfarenhet.
Ihop med hög servicenivå och högsta produktkvalitet gör detta oss till din självklara samarbetspartner.

 

Vår Miljöpolicy

Vi arbetar kontinuerligt med att minimera vår miljöpåverkan och bli ännu bättre på att tillvarata de resurser vi förfogar över. Våra bilar är miljövänliga, vi minimerar emballage och energiåtgång i vår verksamhet.

Vi är sedan starten medlemmar i BRO, Blomsterbranschens Riksorganisation, och därigenom pågår ett fortlöpande arbete med att bli ännu bättre på att ta hand om moder jord på bästa vis.

 

Snittblommor

Har vi marknadens bredaste sortiment av snittblommor? Kanske! Vi strävar alltid efter att arbeta med de bästa odlarna och kan därför hålla både en hög kvalitet och samtidigt stor bredd. Vårt sortiment uppdateras dagligen med nya, fräscha blommor från hela världen.

Krukväxter

Bland våra krukväxter hittar du det mesta som man kan önska sig från säsongens sortiment. Vi får dagligen leveranser med nya växter från Holland, Sverige och Danmark.

Vi lovar att ni hittar vad ni söker hos oss! Detta i kombination med en oerhört hög servicegrad gör att fler och fler blomsterhandlare väljer oss som sitt första alternativ.

Tillbehör

Idag är det så mycket mer än blommor och växter som säljer. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av tillbehör som kompletterar och ökar din försäljning. Oavsett om du vill ha oasis, tråd, band, emballage, keramik, korg m.m, så hittar du det hos oss. För att inte nämna dekorationsmaterial i alla färger och former. Vi har det mesta!

 

Kontakt

CARLSSON BLOMSTERGROSSISTEN AB
Getängsvägen 22.
504 68 Borås

Tel: 033 - 444 999


order@blomstergrossisten.nu

VÅRA ÖPPETTIDER
MÅN - TORS    06.30 -15.00
FREDAG          06.30 -13.00
LÖRDAG          06.30- 10.00
SÖNDAG STÄNGT